Meubels op maat gemaakt

maatwerk-tv-meubel

Wij, Herma en Ina, maken veel meubels zelf. Dit kan een loungebank of een stoere tafel zijn maar ook een bed of een tv-meubel op maat. Onder ons eigen label ‘Houtgemaakt’ bieden wij standaard een uitgebreid assortiment meubels van steigerhout voor binnen en buiten, zie hiervoor ook onze webshop. Wij maken alle meubels zelf, dit doen wij met zorg en passie en dit resulteert in kwaliteit. Veel klanten komen bij ons terug. Heeft u zelf een idee voor een leuk meubel dan denken wij graag met u mee en werken dit graag voor u uit. Wij maken voornamelijk meubels van nieuw en gebruikt steigerhout. Maar kunnen ook ander maatwerk leveren. Industriële meubels behoren tot de woontrend van dit moment. Ook hierin kunnen wij maatwerk leveren. De industriële tafel met U- of X-poot hebben wij al in vele maten geleverd. Deze tafels kunnen wij leveren met een blad van oud steigerhout, een eiken blad, of een boomstamblad. Naast tafels kunnen wij ook tv-meubels, site tables en salontafels in combinatie met staal leveren. En heeft u zelf een mooi industrieel meubel in gedachten dan werken wij dat ook graag voor u uit. Kom gerust eens langs in onze sfeervolle woonwinkel in Hoogersmilde.

TV-meubel op maat

Helemaal van nu, dit stoere basic TV-meubel, door ons op maat gemaakt in elke gewenste afmeting en in elke kleur. Dit stoere TV-Meubel past in elke woonstijl, landelijk, strak en stoer. En kan ook als zitbank of kindertafel worden gebruikt. Het meubel wordt gemaakt in onze eigen werkplaats en is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een extra vak of een extra legplank of een blad van gebruikt steigerhout. Verder is het meubel uit te breiden met lades op wieltjes. Deze bakken kunnen worden voorzien van verschillende frontjes, zo kan het front van de lade dezelfde kleur als het meubel krijgen, maar er kan ook gekozen worden voor een front van gebruikt steigerhout.  Standaard is dit TV-Meubel 43 cm diep, 43 cm hoog en 220 cm lang. Maar uiteraard zijn de maten aan te passen. Zie ook onze webshop (binnenmeubels) met diverse maten TV-meubels en prijzen.

maatwerk-tv-meubel

Al onze meubels zijn stevig, worden strak geleverd, geen splinters en geen schroeven in het zicht. Voor mogelijke uitvoeringen en meer inspiratie zie hier een aantal voorbeelden.

Stoer - Puur - Uniek