Over ons

Wij, Herma en Ina, zijn twee zussen met passie voor wonen en die delen wij graag met u! Dit doen wij al meer dan 10 jaar! Wij barsten van de creatieve ideeën en zijn altijd bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën. Heeft u zelf een idee voor een leuk meubel dan denken wij graag met u mee en werken dit graag voor u uit.
Op maandag en dinsdag is onze winkel gesloten, dan staan wij zelf in de zagerij en zijn wij lekker druk met het maken van meubels. Onze eigen producten van het label ‘Houtgemaakt’ worden met zorg en passie gemaakt en dit staat voor kwaliteit.

Naast het maken van meubels hebben wij veel ervaring in het verven en restylen van meubilair. Regelmatig komen klanten bij ons voor advies. Vaak zijn meubels niet af maar zijn we toe aan wat nieuws. Dit kan door het meubel te verven waardoor het een heel andere look krijgt. Maar we kunnen het blad van bijvoorbeeld een tafel of dressoir ook vervangen door een blad van steigerhout, je meubel krijgt dan echt een totale metamorfose. Naast het restylen van meubels geven wij ook workshops met Krijtverf. Na het volgen van deze workshop ben je zelf ook in staat een meubel te restylen! We nodigen je graag uit in onze sfeervolle winkel achter in de boerderij voor inspirerende woonideeën.

Stoer - Puur - Uniek