Maatwerk meubel kopen

Uiteraard zijn er voldoende meubelstukken in meubelzaken te vinden die uitstekend bij het interieur dat u voor ogen hebt, zullen passen. Nog mooier is het uiteraard om een maatwerk meubel te kopen. Zo kan het meubelstuk geheel op grond van uw aanwijzingen worden vervaardigd en hebt u een unieke bank of kast in uw woning staan die nergens anders te vinden is. Afhankelijk van de maten die u aangeeft, kan het meubelstuk worden verlengd of juist ingekort, hoger of lager worden gemaakt of geheel unieke afmetingen krijgen. Bij Stoer in Wonen leveren we steigerhouten meubels op maat en kunnen beden en loungebanken geheel worden afgestemd op uw wensen.

Een greep uit ons assoritment

Een maatwerk meubel kopen doe je bij Stoer in Wonen

Stoer in Wonen is een woonwinkel, gelegen in Hoogersmilde, Drenthe. We leveren onze meubels door het gehele land, dus breng zeker een bezoek wanneer een maatwerk meubel kopen u aanspreekt. Ook zijn we gespecialiseerd in het restylen van meubels, specifiek met krijtverf. Ook dit geeft een aparte kwaliteit aan uw meubelstukken. De maatwerk meubels worden geheel door onszelf gemaakt, waardoor u er zeker van kunt zijn dat er zorgvuldig aandacht aan is besteed. Dit kan op basis van een bestaand model, maar uiteraard kunt u ook uw eigen idee├źn aandragen, aan de hand waarvan een meubelstuk wordt vormgegeven.

Contact opnemen voor advies

Om een dergelijk maatwerk meubel te realiseren, kunt u een afspraak maken. Dan bespreken we de mogelijkheden om een maatwerk meubel kopen tot een realiteit te maken. We zijn telefonisch te bereiken op 06-54684710. Mailen kan uiteraard ook via info@stoerinwonen.nl.