Gezellig met vriendinnen, collega's of familie een workshop Moodboard maken

Geplande datum: 24 maart, aanvang 13:30 uur.

Je weet wat je leuk vindt, maar je vindt het lastig om het tot een geheel te brengen. Dan is het maken van een moadboard iets voor jouw! In deze workshop ga je je eigen stijl, ideeën en dromen vertalen naar een moodboard. Ik begeleid je hierin en geef je tips. Daarnaast beantwoord ik tijdens de workshop alle vragen over jouw interieur.

Waarom een moodboard maken?

Naast dat het gewoon heel leuk en ontspannen is om te doen, kun je met een moodboard heel goed jouw gevoel vertalen naar beeld. Een moodboard vertaald jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen. Je kunt via je moodboard communiceren met je partner/huisgenoot en met woonwinkel, zij zien gelijk wat je bedoeld. Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur.

Wat kun je verwachten?

Het wordt vooral erg gezellig. Dat is het belangrijkste! Ik leer je technieken voor het maken van een moodboard. Je leert je eigen woonstijl (nog beter) kennen. En natuurlijk gewoon lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften. 

De workshop duurt ongeveer 3 uur. We beginnen met wat uitleg en voorbeelden. Daarna gaat ieder zelf aan de slag met zijn/haar moodboard. Ik kijk ondertussen met je mee en help je daar waar dat nodig is.

Aan het eind gaan we alle gemaakte moodboards gezamenlijk bewonderen en bespreken. Je gaat naar huis met jouw eigen moodboard én een berg aan inspiratie.

Voor wie is het?

Iedereen heeft een interieur en daarom is de workshop dus voor iedereen! Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de workshop genoeg aandacht krijgt voor zijn/haar moodboard en interieur, is het maximaal aantal personen 10.

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en misschien een klein beetje creativiteit. Dat is hetgeen dat je echt nodig hebt. Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken, zodat we hier samen naar kunnen kijken. Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Waar vindt de workshop plaats en wat kost het?

De workshop vindt plaats in onze gezellige woonwinkel, wat op zich al een bron van inspiratie is natuurlijk. Voor deze workshop vragen wij € 20,- per persoon. Dit is inclusief al het materiaal en natuurlijk koffie en thee.

Interesse?

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Stuur ons dan een mailtje, doe het snel, want vol is vol. info@stoerinwonen.nl

Wil je graag een workshop met je eigen groep, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.24

Stoer - Puur - Uniek