Woonwinkel

Voor inspirerende woonideeën verwelkomen wij, Herma en Ina, je graag in onze prachtige woonwinkel achter in de boerderij. Bij ons vind je stoere meubels, woonaccessoires, stoere lampen en veel unieke eigengemaakt producten van ons eigen label Houtgemaakt. Voor de woonaccessoires doen wij inkopen bij verschillende groothandels, o.a.in het buitenland. Hierdoor kunnen wij veel variatie aanbieden en wisselt het aangeboden assortiment vaak. Daarnaast veranderd de inrichting van onze winkel regelmatig, zo is binnenkomen altijd weer een verrassing!

Woontrends worden door ons op de voet gevolgd en dit zie je terug in onze winkel. Industriële meubels behoren tot de laatste woontrend. Wij bieden een prachtige collectie industriële meubels en kunnen hierin zelfs maatwerk leveren. Wij zien u graag in onze winkel in Hoogersmilde!

Restyle

Wij hebben jaren lange ervaring in het verven en restylen van meubels. Meubels in de lak of in de was, we hebben het allemaal al eens voorbij zien komen.
Heb jij een meubel waar je nog geen afscheid van wilt nemen maar waar je wel op bent uitgekeken? Kom dan bij ons, dan maken wij samen een plan om je meubel een totale andere look te geven. Wij hebben hiervoor de juiste producten en geven je tips en trucs om zelf aan de slag te gaan. Wil je geen gedoe, dan kun je het werk ook aan ons over laten. Wij restylen je meubel dan naar jouw wensen. Hierbij is het mogelijk dat wij het meubel halen en brengen. Kom gerust eens langs in onze winkel. Tip, neem foto’s van je meubel mee of een deurtje of laatje. Dan kunnen we samen bekijken wat mogelijk is.

Stoer - Puur - Uniek