Kies voor een nieuw interieur met woonmeubilair in Assen

Bent u niet langer tevreden over het interieur binnen uw woning? Of wilt u ruimtes in huis van meer sfeer voorzien? Stoer in Wonen is een unieke woonwinkel in Hoogersmilde, waar we u verschillende vormen van woonmeubilair aan kunnen bieden. Naast de mogelijkheid om uit ons bestaande assortiment met woonmeubilair nabij Assen te kiezen, kunt u ook meubels op maat laten maken. Dit is bijvoorbeeld interessant, wanneer u een bepaalde houtsoort gebruikt wilt hebben in een meubelstuk. Ook kan het voorkomen dat uw ruimtes afwijkende maten hebben, waardoor het meubelstuk in een bepaald formaat moet worden aangeleverd. Stoer in Wonen helpt u hierbij!

Een greep uit ons assoritment

Woonmeubilair nabij Assen kopen bij Stoer in Wonen

Niet alleen kan een bezoek aan Stoer in Wonen een praktisch nut hebben. Ook is het ontzettend leuk om eens bij ons binnen te kijken, om inspiratie op te doen voor uw huidige woonmeubilair in Assen. De door ons ingerichte hoekjes geven u een nieuwe kijk op het gebruik van verschillende elementen in uw interieur. Denk aan het gebruik van accessoires, eyecatchers, enzovoorts. Wist u bijvoorbeeld dat een eyecatcher, zoals een houten tv-meubel, de aandacht weg kan trekken bij een saaie muur in uw ruimte?

Interieuradvies over uw woonmeubilair in Assen

Wilt u graag geadviseerd worden over een geschikt meubelstuk om een kale plek in uw woon- of slaapkamer op te vullen? Kom eens bij ons langs, om u hierover te laten adviseren. Wij leggen graag verschillende mogelijkheden aan u voor, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kies voor een stoere houten eettafel, of een stijlvolle eikenhouten kast!

Stoer - Puur - Uniek