Woonmeubels Drachten

Het inrichten van je woonkamer is vaak een hele klus. Waar vind je unieke meubels die niet iedereen al in huis heeft omdat ze van een bekende meubelketen afkomstig zijn. En waar vind je woonmeubels in de regio Drachten die dan ook nog betaalbaar zijn? Deze meubels vind je in de woonwinkel van Stoer in Wonen in Hoogersmilde. Herma en Ina maken in hun boerderij de mooiste meubels van hout. Van krukjes en tafeltjes tot een fraai tv meubel of een mooie en bijzondere salontafel. Zoek je iets bijzonders dan ben je hier aan het juiste adres.

Een greep uit ons assoritment

De mooiste woonmeubels in de regio Drachten

Bij Stoer in Wonen vind je de mooiste woonmeubels van de regio Drachten. Alles wordt handgemaakt en is dus uniek en nergens anders te krijgen. Je kunt inspiratie opdoen in de webshop voor mooie houtgemaakte meubels. Maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp op bestelling te laten maken. Voor alle meubels wordt de beste kwaliteit hout gebruikt zodat je vele jaren plezier zult hebben van je aankoop. Er zijn ook fraaie accessoires voor de tuin in het assortiment opgenomen.

Kom inspiratie opdoen voor mooie woonmeubels van hout

Wil je ook mooie houten meubels in je woonkamer of opvallende accessoires? Kom dan eens langs bij Stoer in Wonen in Hoogersmilde. We zijn gevestigd aan de Rijksweg 161. Wil je meer weten over de meubels en accessoires die wij maken dan kun je ook contact met ons opnemen via e-mailadres info@stoerinwonen.nl. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.

Stoer - Puur - Uniek