Retro meubels Groningen

We zien steeds meer retro meubels in Groningen en dat is natuurlijk niet voor niets. Retro meubels zijn trendy en hebben een ongekende charme. Stoer in Wonen is een aanbieder van meubelstukken in retrostijl. Wij hebben een mooie collectie meubels en bieden de mogelijkheid om maatwerk houten meubelen te laten maken. Wij zijn gevestigd in Drenthe, maar onze retro meubels zijn ook in Groningen terug te vinden. Sterker nog, mensen bezoeken onze showroom vanuit alle hoeken van het land, ook voor een leuke workshop.

Een greep uit ons assoritment

Kies jij ook voor retro meubels in Groningen

De retro meubels die in Groningen worden geplaatst gaan zeker niet alleen naar particuliere woningen. Ook bedrijven gaan steeds meer de charme en stijl inzien van de retro meubels. Wil jij in Groningen genieten van een mooie nieuwe meubelset of zoek je alleen naar een bepaald meubelstuk? Dan is de kans zeker groot dat wij je kunnen bieden wat je zoekt. Onze collectie is lekker fris, uniek en ronduit bijzonder. Uiteindelijk kan iedereen genieten van retro meubels, of dit nu in Groningen, Drenthe of Brabant is.

Neem contact op

Heb jij interesse in mooie retro meubels voor in Groningen? Dan kunnen wij je die altijd leveren. Wij nodigen je uit om onze showroom eens een bezoek te brengen. Je kunt ons vinden aan de Rijksweg 161 in de plaats Hoogersmilde, Drenthe. Het is de rit meer dan waard, dat kunnen wij je garanderen. Natuurlijk kun je altijd eens contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 06 – 54 68 47 10 of stuur een mail naar info@stoerinwonen.nl. Wij helpen je graag verder.

Stoer - Puur - Uniek