Interieur & Styling dagen

Je weet wat je leuk vindt maar je vindt het lastig tot een geheel te brengen. Of je wilt wel eens wat anders met je interieur.. Tijdens onze Interieur& Styling dagen bieden wij je de mogelijkheid om een half uur gratis interieuradvies te krijgen van  onze  professionele interieurstyliste Judith Spaai.  Zij helpt je graag met  de inrichting van jouw interieur waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke woonstijl.  Tegen welke problemen loop je aan bij de inrichting van je woonkamer,  de keuken, een slaapkamer, of  misschien wel de tuinkamer.  Judith geeft antwoorden op jouw woonprobleem en kan je adviseren welke kleuren je kunt combineren,  hoe je gezelligheid creëert, of hoe je je huidige meubels kunt combineren met nieuwe items.  Kortom een professioneel advies op het gebied van inrichting, sfeer, verlichting en kleur.
Wil je gebruik maken van deze prachtige mogelijkheid geef je dan snel op want vol is vol. Om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten vragen we je een plattegrond van de ruimte mee te nemen,  foto’s zijn ook altijd handig en afmetingen van de ruimte ook.

Aanmelden het liefst via mail. Je mag je voorkeur aangeven wat betreft de tijd, wij proberen daar dan rekening mee te houden.

Geplande data:
Vrijdag 13 december 10:30 tot 16:00 uur
Zondag 15 december van 13:00 tot 16:00 uu

LADIES ONLY 20 en 21 november

Mis het niet! Op 20 en 21 nov. vinden weer de gezellige Ladies Only avonden plaats bij Stoer in Wonen. Een gezellig avondje shoppen, proeven, inspiratie opdoen, leuke stands bezoeken en profiteren van leuke aanbiedingen! En natuurlijk even gezellig bijkletsen op het Stoer in Wonen terras. Voor deze gelegenheid heeft de boerderij een interne metamorfose ondergaan en is zelfs de zolder onderdeel van decor. Een ding is zeker! dat wordt heel gezellig en sfeervol.  Kom je ook!
Je bent van harte welkom! Aanvang 18.00 uur en entree gratis.

Stoer - Puur - Uniek