Meubels op maat kopen

Meubels op maat kopen is niet alleen heel erg leuk, maar is natuurlijk in veel situaties ook ideaal. Je kunt meubels op maat kopen omdat je je eigen meubels wilt ontwerpen of omdat je speciale ideeën voor je meubilair hebt, maar je woning kan ook lastig in te richten zijn met standaard meubilair. Zo zijn er woningen met onhandige hoekjes waar bijvoorbeeld net geen leuke tv-kast tussen past of waar het bankstel gewoonweg nooit goed uitkomt. Ook in dit geval is het natuurlijk een goed idee om meubels op maat te kopen.

Een greep uit ons assoritment

Voordelig meubels op maat kopen

Wil jij meubels op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan kun je eens nader kennis maken met Stoer in Wonen. In onze woonwinkel kun je inspiratie opdoen en het is mogelijk om bij ons leuke workshops te volgen. Heb jij al leuke ontwerpen voor meubels op maat op de planken liggen? Dan gaan wij hier graag mee aan de slag. Wil je wel sfeervolle meubels op maat kopen, maar heb je zelf geen ontwerpen? Dan denken wij graag met je mee. Zo kunnen wij je altijd meubilair bieden dat perfect bij jou en je woning past.

Kom eens langs

Als jij meubels op maat wilt kopen kun je altijd eerst eens een bezoek brengen aan onze woonwinkel. Je kunt ons vinden aan de Rijksweg 161 in Hoogersmilde. Hier kunnen we direct vrijblijvend bespreken wat je wensen en eisen zijn. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag verder. Bel naar 06 – 54 68 47 10 of mail naar info@stoerinwonen.nl.

Stoer - Puur - Uniek