Industriële meubels

Houten meubels passen niet alleen in het interieur van woningen, maar zijn ook prima geschikt voor bedrijven en kantoren. In een grotere ruimte past een mooie houten tafel met metalen onderstel prima. Zo’n tafel kan op veel verschillende manieren dienst doen. U kunt er bijvoorbeeld verkoopwaren op uitstallen of u kunt de tafels gebruiken als u een workshop geeft. Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. Maar ook andere meubels kunnen wij van Stoer in Wonen voor u maken. U kunt uw wensen voor industriële meubels aan ons kenbaar maken en dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Een greep uit ons assoritment

Laat industriële meubels op maat maken

Wilt u in uw bedrijf gebruik kunnen maken van stevige en tegelijk stijlvolle meubels, dan zijn de industriële meubels van Stoer in Wonen echt iets voor uw bedrijf. Wij kunnen voor u mooie tafels maken van steigerhout met een stevig metalen onderstel. Of een mooie loungebank voor in een wachtruimte. Of wat dacht u van een industriële klok, uitgevoerd in stijlvol hout. U vindt volop inspiratie in onze online webwinkel, of kom langs in onze winkel in Hoogersmilde, langs de N371 tussen Meppel en Assen. U bent van harte welkom en wij denken graag met u mee over de voor u meest passende oplossing.

Volop keuze in houtgemaakte meubels

Nergens anders vindt u zoveel industriële meubels van hout als bij Stoer in Wonen. En wat wij niet standaard maken kunnen wij voor u op maat maken. U kunt uw wensen ook per e-mail aan ons voorleggend, zodat wij u hiervoor een passende offerte kunnen aanbieden. Ons adres is info@stoerinwonen.nl. Heeft u vragen, aarzel niet en bel ons gerust op telefoonnummer 06 – 54 68 47 10.

Stoer - Puur - Uniek