Industriële meubels Drachten

In het Drentse Hoogersmilde vind je de boerderij van de dames Herma en Ina. Zij maken prachtige houten meubels die je kunt bestellen in hun webshop. Maar je kunt ook iets op maat laten maken. Als je je wensen doorgeeft aan Stoer in Wonen dan gaan zij meteen aan de slag om voor jou een uniek meubel te maken zoals een tafel of een kastje. Dus ben je op zoek naar industriële meubels in de regio Drachten dan moet je zeker eens gaan kijken in de boerderij aan de Rijksweg.

Een greep uit ons assoritment

Hier vind je unieke industriële meubels in de regio Drachten

Als je op zoek bent naar bijzondere industriële meubels in de omgeving van Drachten dan kun je hiervoor bij Stoer in Wonen terecht. Hier vind je unieke items voor je woonkamer. Als je hier een meubelstuk bestelt dan weet je zeker dat je het nergens anders zult tegenkomen. Omdat er natuurlijke materialen worden gebruikt is geen enkelmeubelstuk hetzelfde. Je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren en dit door Stoer in Wonen laten maken. Ook kun je je eigen meubels aanbieden voor een opknapbeurt zodat je er nog wat jaren plezier van zult hebben.

Kom langs in de woonwinkel

Wil je inspiratie opdoen voor mooie industriële meubels? Kom dan langs in de woonwinkel. De openingstijden vind je op de website. Heb je vragen, bel ons dan op telefoonnummer 06 – 54 68 47 10. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stoer - Puur - Uniek