Houtgemaakte meubels

Houtgemaakte meubels zijn helemaal in en worden met de dag populairder. Steigerhout en andere soorten hout worden gebruikt voor het vervaardigen van houtgemaakte meubels die in ieder interieur passen. U kunt in de webshop van Stoer in Wonen producten direct bestellen. Maar wilt u iets op maat laten maken dan kan dat ook. Een mooi en stijlvol Tv-meubel, een mooie tafel of een design houten lamp, het kan allemaal. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan ons best doen om uw dromen te verwezenlijken voor de mooiste houtgemaakte meubels.

Een greep uit ons assoritment

Breng sfeer in uw huis met houtgemaakte meubels

Met originele houtgemaakte meubels brengt u op eenvoudige wijze sfeer in uw woning. Onze meubels zijn te combineren met vrijwel alle woonstijlen en passen in ieder interieur. In onze webshop kunt u inspiratie opdoen van wat wij zoal kunnen maken van hout. U kunt de artikelen in de webshop direct online bestellen en dan worden ze door ons voor u gemaakt. Wilt u aanpassingen aan een product of heel iets anders, aarzel dan niet om uw ideeën met ons te delen. Indien mogelijk maken wij wat u wilt hebben voor u op maat. Zo heeft u een uniek meubelstuk dat in geen enkele winkel te koop is.

Kom langs in onze woonwinkel of bestel online

Bent u enthousiast geworden over onze houtgemaakte meubels? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze woonwinkel in Hoogersmilde. U bent van harte welkom. U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak maken om langs te komen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 54 68 47 10 en via ons e-mailadres info@houtgemaakt.nl.

Stoer - Puur - Uniek