Houtgemaakte meubels Groningen

Zoek jij naar stoere houtgemaakte meubels Groningen? Dan is het tijd om kennis te maken met Stoer in Wonen. Hier kun je de meest uiteenlopende meubelstukken van hout vinden, van kleine krukjes tot grote kasten. Onze houtgemaakte meubelskunnen keurig bij jou thuis worden afgeleverd in Groningen, of je kunt je bestelling ophalen bij ons in Hoogersmilde. Onze houtgemaakte meubels  zijn niet alleen sfeervol, maar ook robuust en hoogwaardig. Hout is een materiaal dat een lange levensduur kent, zeker bij een gedegen onderhoud. Daarnaast kan het natuurlijk makkelijk worden verwerkt om een unieke look te creëren. Voor de leukste houtgemaakte meubels voor jou in Groningen ben je aan het juiste adres bij Stoer in Wonen.

Een greep uit ons assoritment

Ook voor maatwerk houtgemaakte meubels

In onze webwinkel én in onze fysieke winkel maak je kennis met de meest stoere houtgemaakte meubels die je kunt laten bezorgen bij jou thuis in Groningen. Natuurlijk kan het zijn dat jij zoekt naar iets echt unieks, iets dat niemand anders heeft. Dan ben je ook welkom. Wij bieden namelijk ook maatwerk houtgemaakte meubels. Wij kunnen meubelstukken maken volledig op basis van jouw eigen ontwerp of wij denken graag met je mee over het ontwerp, zodat je een nieuw ontwerp in handen krijgt dat perfect bij jou past. Tot slot ben je ook altijd welkom om bij ons een leuke workshop te beleven!

Neem contact op

Stoer in Wonen is hét adres voor houtgemaakte meubels. Shop online en laat je houtgemaakte meubel thuis in Groningen bezorgen, of breng ons eens een bezoek. Wij zijn gevestigd aan de Rijksweg 161 in Hoogersmilde. Voor meer informatie of advies kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Bel naar 06 – 54 68 47 10 of stuur een mail naar info@stoerinwonen.nl.

Stoer - Puur - Uniek