Houtgemaakte meubels Emmen

Bij het uitzoeken van mooie meubels voor je huis wil je misschien graag wat bijzonders. Iets wat niet iedereen heeft. Dan ga je natuurlijk niet naar een landelijk bekend woonwarenhuis, maar breng je een bezoek aan de boerderij van Stoer in Wonen. De mooiste houtgemaakte meubels van Emmen en omgeving vind je hier. De meubels worden gemaakt door twee dames met een passie voor hun werk. Je kunt een deel van de collectie van de meubels die we maken op de website bekijken. Maar het is ook mogelijk om op bestelling meubels te laten maken.

Een greep uit ons assoritment

De mooiste houtgemaakte meubels in Emmen

Wil je iets bijzonders in je woonkamer dan ga je natuurlijk niet naar een landelijk bekende meubelzaak. Dan breng je een bezoek aan Emmen. Want de mooiste houtgemaakte meubels vind je in Emmen. Op de website vind je de link naar de webshop waar je de mooiste meubels voor binnen, verlichting en accessoires kunt bestellen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de woonwinkel. Heb je een idee over een houten meubel dat je graag op maat wilt laten maken dan is ook dat bespreekbaar. Leg je wensen voor aan Herma en Ina en als je plan haalbaar is dan gaan we graag voor je aan de slag om jouw unieke meubelstuk te maken.

Kom kijken in onze woonwinkel met houtgemaakte meubels

Wil je inspiratie opdoen voor houtgemaakte meubels in Emmen of omgeving? Kom dan gerust langs in onze woonwinkel aan de Rijksweg 161 in Hoogersmilde. Je kunt ook een e-mail sturen als je vragen hebt over onze meubels, stuur je bericht dan naar info@stoerinwonen.nl.

Stoer - Puur - Uniek