Boomstamtafel op maat

Industriële meubels behoren tot de woontrend van dit moment. En met een boomstamtafel heb je altijd een echte eye-catcher in huis. Elke boomstamtafel is uniek. Wij leveren boomstamtafels van hoge kwaliteit en uit een stuk hout. We kunnen diverse houtsoorten leveren, o.a. Piquia en Suar. Van deze beide houtsoorten hebben wij een showmodel in onze winkel staan. Als onderstel kan gekozen worden voor een houten onderstel of een metalen onderstel, bijvoorbeeld een U-, X- of Matrix poot.
Hoe gaat het bestellen van een boomstamtafel in zijn werk:
Nadat u bij ons in de winkel bent geweest en de showmodellen heeft bekeken geeft u ons de gewenste maten door. Wij vragen bij onze leverancier welke bladen beschikbaar zijn en mailen u eerst duidelijke foto’s. Na uw akkoord bestellen wij het blad voor u.
Afwerking van de bladen:
Wij werken de bladen af met een transparante blanke matte lak. De twee componenten lak is zo mat dat deze vrijwel niet zichtbaar is, hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het blad bewaard. En ondanks de vrijwel onzichtbare behandeling geeft deze lak een zeer goede bescherming tegen vlekken. 

Kom gerust eens langs in onze sfeervolle woonwinkel in Hoogersmilde.

Stoer - Puur - Uniek