Boomstamtafels Assen

Meubels van natuurlijke materialen worden steeds populairder. Je hoeft echt geen urban jungle te hebben als inrichting om toch fraaie meubels van natuurlijke materialen in je interieur op te nemen. Je kunt fraaie boomstamtafels in Assen kopen door een bezoek te brengen aan de webshop. Er is ook een showroom die je kunt bezoeken om de handgemaakte meubels van Stoer in Wonen met eigen ogen te kunnen bekijken. Niet alleen de boomstamtafel is een aanwinst voor je interieur, dit geldt voor alle handgemaakte houten meubels.

Een greep uit ons assoritment

Koop mooie boomstamtafels in Assen

Ben je op zoek naar handgemaakte boomstamtafels in Assen of omgeving dan ben je in onze winkel aan het juiste adres. Vande mooiste houtsoorten worden niet alleen boomstamtafels gemaakt maar ook andere meubels en fraaie tuinaccessoires. als je van artikelen gemaakt van natuurlijke materialen houdt moet je zeker eens komen kijken in de showroom in Hoogersmilde. Hier kun je een deel van de meubels en andere artikelen met eigen ogen zien. Ook worden er workshops georganiseerd om zelf te leren mooie dingen te maken van hout.

Koop nu een fraaie boomstamtafel

Wil je wel eens wat anders dan een standaard tafel van een gemiddelde woonwinkel? Ga dan eens langs bij Stoer in Wonen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Je vindt de winkel langs de N 371, de weg tussen Assen en Meppel. Heb je vragen dan kun je deze stellen via het contactformulier op de website. We zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 546 84 710.

Stoer - Puur - Uniek