Bedbank kopen

Wil je een bedbank kopen? Dan ben je bij Stoer in Wonen aan het juiste adres. In onze woonwinkel in een boerderij in Hoogersmilde ben je van harte welkom om te komen kijken naar onze stoere bedbanken. We hebben ook een webshop waar je kunt kiezen uit ons assortiment bedbanken. Kom je ons een keer opzoeken?

Wil je een bedbank kopen?

Stoer in Wonen heeft een aantal bedbanken, met en zonder lades, in het standaard assortiment. Deze kun je bij ons kopen in de woonwinkel of bestellen op onze webshop.Dan krijg je hem netjes thuisbezorgd. Maar misschien wil je wel wat anders dan de standaard bedbanken. Dat kan! We maken onder het label ‘Houtgemaakt’ zelf meubels van steigerhout, helemaal naar jouw smaak en wensen. Dus moet de bedbank wat langer zijn, wat breder of wil je andere lades, wij (eigenaressen en zussen Herma en Ina) kunnen het maken. Wij maken stoere meubels naar jouw ideeën.

Neem contact op met ons!

Als je op zoek bent naar een bedbank, is het raadzaam dat je naar Hoogersmilde in de provincie Drenthe komt. Onze woonwinkel is gevestigd aan de Rijksweg 161. We zijn open van woensdag tot en met zaterdag en op de eerste zondag van de maand. Wil je eerst weten of we bedbanken op voorraad hebben of wil je een op maat gemaakte bedbank? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen naar 06 54684710 of mailen naar info@stoerinwonen.nl. Graag verzorgen wij jouw stoere bedbank van steigerhout.